Bygga Altan Huddinge

Så fort våren börjar visa sig väcks drömmar om den perfekta uteplatsen återigen hos husägare runt om i landet.

En plats för lata dagar och långa grillkvällar med goda vänner i sensommarvärmen. Med en snygg och välplanerad altan får man ut betydligt mycket mer av sin trädgård och vi på Salma Bygg hjälper dig i Huddinge med att förverkliga visionen om din drömaltan. Samtliga snickare som arbetar hos oss är oerhört skickliga i sitt arbete och håller sig lyhörda för att alltid frambringa resultat motsvarandes dina främsta önskemål. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten och väljer både material liksom konstruktioner med omsorg.

Låt oss bygga din altan, renovera din terass eller bygga ut din befintliga veranda. Vi garanterar dig ett resultat som förgyller varma sommarkvällar långt in i framtiden.

Rätt design och form för maximal nytta

Det är oerhört många faktorer som bör påverka valet av uteplats men det viktigaste är givetvis att välja en som uppfyller önskat syfte samtidigt som den även stärker husets och trädgårdens yttre. En plats för grillkvällar, ett soldäck, en lekplats för barnen eller någonstans att ta skydd när vädret inte visar sin bästa sida? Möjligheterna för din framtida altan är oändliga och vi på Salma Bygg hjälper dig givetvis med att utifrån dina önskemål och din trägårds förutsättningar ta fram de bäst lösningarna. Vi hjälper dig bygga en altan som inte bara ger ditt hus ett fantastiskt lyft utan också maximal nytta samtidigt som den faller inom din satta budget.

  • Rätt design
  • Rätt placering
  • Rätt material

När du anlitar Salma Bygg är du garanterad en altan matchandes dina önskemål i optimal design och byggd med kvalitativt material för att hålla långt in i framtiden. Med hjälp utav vår nära kontakt med mängder av försäljningsställen av byggmaterial och inredningsprodukter ser vi till så att du får rätt design och tillbehör för ditt altanbygge. Givetvis delar vi givmilt med oss av våra rabatterade grossistpriser med upp till 60% som vi förhandlat fram genom åren. Samtliga inköp redovisas och presenteras för dig som kund tillsammans med en kopia av originalfakturan.

Erfarenhet och kunskap som betryggar

Alla som arbetar här hos oss på Salma Bygg är specialister inom sitt område och har lång erfarenhet bakom sig från branschen. Allt material och alla konstruktioner väljs noga ut för att oavkortat kunna leverera optimala byggresultat av absolut bästa kvalitet och hållbarhet. Givetvis sker allt arbete enligt alla de regler och riktlinjer som råder och vi lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten. Vi kommer och vi lämnar enligt överenskommelse och avslutar alltid med en grundlig slutbesiktning tillsammans med dig som kund.

Vi bygger framtidens altaner i Huddinge

Låt oss på Salma bygg få vara med redan från start vid planeringen av din altan så hjälper vi dig med allt det praktiska och ser till så att du får den altan du alltid drömt om. Vi hjälper dig ta fram skisser och materialalternativ och kan även se till så att du har alla dokument som krävs för en komplett bygglovsansökan.

Har du en dröm om en altan eller en vision om den perfekta uteplatsen så hör av dig till oss och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök så löser vi de största frågorna redan där. Vi har allt som krävs för att göra verklighet av dina idéer.

Söker du svar eller mer information om hur vi på Salma Bygg arbetar? Genom länkarna nedan kan du läsa mer om våra processer, garantier, offerter och hur ett hembesök kan gå till m.m. samt vår senast uppdaterade info.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder