Bygga altan på Lidingö

Unik uteplats för sommaren

En uteplats vid huset är ett måste under varma sommardagar. Det ger dig frihet att grilla, sola och umgås under bästa möjliga förutsättningar. Att bygga altan innebär inte bara ökad livskvalité för dig. Det lönar sig också i längden eftersom det höjer värdet på ditt hus. Att bygga altan på sin tomt är därför även en god investering vid försäljning. Vi på Salma Bygg kan hjälpa dig med din uteplats!

Design och form efter dina behov

Vid första hembesöket gör vi en utvärdering av området där vi ska bygga altan. Vi fokuserar på flera aspekter under planläggningen. Då bestämmer vi som placering, utformning och material. Vi på Salma Bygg vill nyttja och maximera ytan på din tomt så mycket som möjligt. Tillsammans ser vi över alternativen och kommer fram till en bra planläggning, prisbild och tidsplan innan vi sätter igång med att bygga altan. Att välja ett hållbart material är viktigt för att din uteplats ska tåla det nordiska klimatet. Materialet som du behöver till din altan beror på vad för underlag du har på din tomt. Det är viktigt att tänka på att välja ett hållbart och miljövänligt material. Med god kunskap om altanbygge ser vi på Salma Bygg till så din uteplats blir så bra som möjligt ur alla aspekter.

Rätt arbetssätt

Vi på Salma Bygg arbetar metodiskt och utförligt med varje moment när vi ska bygga altan. Vi fokuserar mycket på förarbetet och förberedelser eftersom det gör själva arbetet mycket mer effektivt. Det är en självklarhet att allt inte bara blir gjort på rätt sätt, men även inom tidsramen som vi har kommit överens om. Vi värnar om din tid och vill att du ska kunna njuta av din uteplats så fort som möjligt. Samtidigt vill vi också att du ska få bästa pris vid inköp av material. Efter många år i branschen har vi rabatterade grossistpriser som du självklart tar del av. Vi redovisar och presenterar alla fakturor inklusive kopia på originalfakturan. 

Altanbygge på hela Lidingö

På Salma Bygg arbetar hantverkare med yrkeskompetens och kunskap kring alla regler och riktlinjer. Vi vet vilka blanketter och dokument som behöver fyllas i och inkluderas i en bygglovsansökan. Med bred kunskap kan vi svara på dina frågor om du har några funderingar gällande vårt tillvägagångssätt för att bygga altan på Lidingö. Hör gärna av dig till oss på Salma Bygg så kan vi hjälpa dig med din uteplats!

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder