Bygga altan i Saltsjöbaden

Skapa din drömaltan

Många husägare drömmer om en altan, kanske är det dags för dig att också investera i en härlig uteplats? På en altan kan du njuta av solen hela sommaren. Du kan dricka kaffe på morgonen och ha sena grillkvällar utomhus. Att bygga altan är ett smart sätt att maximera sina levnadsytor hemma. Det är både en god investering inför framtiden och ökar värdet på ditt hus. Vi på Salma Bygg har byggt många altaner, terasser och verandor genom åren. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och av att bygga uteplatser.

Tryggt och tidseffektivt

När du anlitar oss så vet du att du är i trygga händer. Med våra hantverkskunskaper kan vi arbeta både tryggt och tidseffektivt. För oss är det viktigt att du får dina färdiga altan enligt tidsplan så du kan njuta av din nya uteplats så snart som möjligt. Därför arbetar vi produktivt och noggrant när vi ska bygga altan. Vi inkluderar er under arbetets gång så ni ska vara säkra på att allt går riktigt och rätt. Från det första hembesöket till sista avslutande besiktningen av altanen så finns vi nära till hands. Om du har funderingar eller tankar om justeringar av bygget så är vi flexibla. För oss är det viktigaste att du blir nöjd med slutresultatet.

Salma Bygg fokuserar på kvalité

Vi på Salma Bygg ser hög kvalité som en självklarhet. Vi väljer material och konstruktion med omsorg. Eftersom varje altan är unik gör vi alltid en bedömning av ytan och hur vi bäst nyttjar den. Vårt mål är att bygga altan med god design och funktion. Vi ger dig förslag på hur just din altan kan utformas utifrån läge, storlek och design. Vi lyssnar på dina idéer och bygger altan efter dina önskemål och behov. Inget projekt är för litet eller stort för oss. Vi på Salma Bygg arbetar med samma engagemang och fokus oavsett storlek. Vi värnar om våra kunder och ser vår yrkeskompetens som en stor styrka i allt vi gör. Vi hjälper dig att välja ett material som klarar det nordiska klimatet och tuffare väderförhållanden. På så sätt är vintrar inget problem för din uteplats.

Altanbygge för dig i Saltsjöbaden

Vår mångåriga erfarenhet har lett till både bred kompetens och lång erfarenhet av att bygga altan. Vi kan också hjälpa dig vid ansökan om bygglov. Då tar vi fram rätt dokument så du ansökan blir korrekt och snabbt behandlad. Under ett hembesök hos dig i Saltsjöbaden kan vi mäta och göra en bedömning av ytan och se hur vi bäst går vidare med projektet. Oavsett om ni vill att vi sätter igång så fort som möjligt eller under en viss period under året så är vi anpassningsbara. Kontakta oss för mer information om hur vi bäst går vidare med att bygga altan hos er!

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder