Bygga altan Södermalm

Bor man i hus är en altan mer eller mindre ett måste om man vill få ut maximalt av sin trädgård. En uteplats för morgonkaffet, en veranda för mysiga kvällar i sensommaren eller en terass där barnen kan springa fritt medan du tryggt kan koppla av. Låt dina idéer och visioner styra hur den slutgiltiga designen ska se ut så tar vi hand om resten.

En snygg altan för många mysiga stunder. Salma Bygg är ett mångsidigt och välkvalificerat byggföretag med lång erfarenhet av att bygga altaner och finns här redo också för dig på Södermalm. Under ett första hembesök ser vi över dina möjligheter, löser upp de största frågorna och tar fram en offert för arbetet. Givetvis helt kostnadsfritt och utan att du binder dig till något.

Rätt design och konstruktion

Det är oerhört många faktorer som spelar in vid valet av uteplats för att kunna skapa en altan som uppfyller önskat syfte samtidigt som den även förgyller husets exteriör. En plats för sena grillkvällar, ett däck för solbad eller en plats där barnen kan leka fritt oavsett hur vädret är. Möjligheterna är oändliga och tack vare vår kapacitet och kompetens är det bara fantasi och budget som sätter gränserna.

  • Rätt design
  • Rätt placering
  • Rätt material
  • Rätt pris

När du anlitar oss på Salma Bygg kan du vara trygg i vetskapen om att resultatet kommer att efterlikna det du efterfrågat och hålla precis lika bra idag som långt in i framtiden. Tack vare våra nära kontakter med marknadens bästa återförsäljare ser vi till så att du får rätt material och tillbehör för ditt altanbygge. Givetvis är vi givmilda med de rabatterade grossistpriser som vi förhandlat fram under flera år och som för dig innebär upp till 60% avdrag på rekommenderat marknadspris. Alla inköp redovisas utförligt med kopia från originalfakturan.

Låt oss bygga din altan, terass eller veranda

Alla som arbetar hos oss på Salma Bygg är erfarna snickare med stor yrkesstolthet och förståelse för både design, material och hållbar konstruktion. Allt vi gör görs enligt rådande regler och riktlinjer för att säkert nå upp till kraven rörande både kvalitet och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid valet av byggmaterial för samtliga uppdrag och alla jobb avslutas med en slutbesiktning tillsammans med dig som kund för att säkerställa att allt är till belåtenhet.

Behöver du bygglov för ditt altanbygge? Vi hjälper dig sammanställa alla dokument och skisser som behövs för en komplett bygglovsansökan. Mer information om vår bygglovshjälp kan ni läsa om på www.bygglovshjälpen.se och har ni frågor om oss eller hur vi arbetar så kika in under frågor och svar.

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder