Bygga altan i Sollentuna

Förverkliga dina idéer för din uteplats

Funderar du på att bygga altan på din tomt? Då hjälper vi gärna dig! Vi på Salma Bygg skapar din nya uteplats helt efter dina idéer och önskemål. Efter många år i branschen har stor kunskap för att bygga altaner. Vi hjälper dig att mäta, planera och välja material. Tillsammans hjälps vi åt för att din uteplats ska bli optimal. Oavsett om du är i idéstadiet eller har ritningar redo så finns vi nära till hands för att hjälpa dig bygga altan på din tomt!

Optimal design och kvalité

Vi på Salma Bygg har arbetat med utformning av olika slags altaner i många år. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi enkelt och snabbt bedöma hur vi kan bygga altan på din tomt på bästa sätt. För att din altan ska hålla i många år framöver är det viktigt att tänka på vilket material som används. Det finns flera saker att tänka på. Underlaget som altanen ska byggas på varierar beroende på tomt. Därför bör materialet väljas med omsorg. Det är viktigt för att din altan ska hålla så länge som möjligt. Det är också bra att tänka på att materialet ska vara miljövänligt. Sedan ska även designen passa till resterande, som ditt hus och utemöbler.

Yrkeskompetens som betryggar

Efter många i år i byggbranschen har vi erfarenhet av många olika slags altaner, terasser och verandor. Vi håller en regelbunden kommunikation med dig under hela processen så du ska känna dig trygg med vårt arbete. Vi hjälper dig att välja rätt material, både för dig och för miljön. Eftersom din altan ska vara slittålig och klara av alla årstider behövs ett material som är starkt och lätt att sköta om. Vi på Salma Bygg har god kontakt med många återförsäljare av byggmaterial, därför ser vi till att du får rätt produkter för att bygga altan. Du får givetvis en redovisning av varje köp med en kopia på originalfakturan.

Vi bygger framtidens uteplatser i Sollentuna

Vi på Salma Bygg värdesätter kommunikation och ser till att du känner dig trygg med arbetsprocessen från dag ett. Vi arbetar efter dina behov och gör vårt allra bästa för att uppfylla dem när vi bygger din altan. Vi vill optimera din ytan och skapa en funktionell uteplats för hela familjen. Tveka in, hör av dig till oss på Salma Bygg så kommer vi igång direkt med att bygga din altan!

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder