Bygga altan på Värmdö

Upplev sommaren med ny uteplats

En uteplats är ett måste under varma sommardagar. Det är en plats för dig att grilla, sola och umgås med vänner under hela sommaren. Många vill nyttja och maximera sina ytor hemma. Ett bra sätt att göra det är att bygga altan. Det är en lönsam investering inför framtiden eftersom en altan ökar värdet på ditt hus. På så sätt lönar det sig också i längden att bygga altan. Vi på Salma Bygg kan hjälpa dig att bygga din uteplats!

Maximal design och funktion

Vi på Salma Bygg lyssnar alltid på dina behov och önskemål. Med vår yrkeskompetens kan vi skapa en välbyggd och funktionell uteplats för dig. Efter första hembesöket gör vi en utvärdering av platsen där vi ska bygga altan. Vi värderar god design och vill därför bygga rätt för din tomt. Alla altaner är unika och anpassas beroende på underlag och yta. Det är viktigt att altanen är utformad på ett naturligt, välbyggt och snyggt sätt. Vi ser alltid över alternativen med dig under ett hembesök. Då kommer vi fram till en bra byggdesign, prisbild och tidsplan. Om du redan har idéer eller en planritning så gör vi en bedömning av hur vi kan skapa din drömaltan utifrån dina önskemål. För maximal funktion är det inte bara viktigt att uteplatsen formas på bästa sätt. Materialet är också viktigt. Din altan bör vara slitstark och tåla kalla vintrar utan problem. Därför väljer vi på Salma Bygg hållbara material när vi ska bygga altan.

Kommunikation och samarbete

Du vet att du är i trygga händer när du anlitar oss på Salma Bygg. För oss är det viktigt att vi kommunicerar under hela arbetsprocessen så allting blir precis som du har föreställt dig. Vi skapar en dold Facebook-grupp där vi svarar på dina frågor och skickar bilder under arbetets gång. På så sätt kan vi kommunicera under hela byggprojektet. Det är ett bra sätt för dig att enkelt och snabbt skriva till oss om du har några funderingar. På så sätt kan vi också hålla er uppdaterade om bygget. 

Välbyggda altaner på Värmdö

Om du är intresserad av att bygga altan så kan vi på Salma Bygg hjälpa dig. Oavsett om du fortfarande är i planeringsstadiet eller har ritningar redo. Vår mångåriga erfarenhet har lett till både bred kompetens och stor erfarenhet av att bygga altan. Vi kan också hjälpa till med en bygglovsansökan som behöver skickas in. Då ser vi till att rätt dokument inkluderas i ansökan. Vi svarar gärna på frågor om du vill bygga altan med vår hjälp. Kontakta oss på Salma Bygg så kan vi gå vidare med ditt altanbygge!

Bilder på altaner vi byggt

Omdömen från kunder