Fönsterbyte i Bromma

Äldre fönster sänker inte bara husets intryck utan kan också utsätta fastigheten för kostsamma risker liksom bidra till höga uppvärmningskostnader och försämra ditt inomhusklimat.

Därför bör du betrakta ditt fönsterbyte som en viktig investering och vi på Salma Bygg har kompetens och kapacitet att hjälpa dig med allt ifrån rådgivning till leverans och montering. Vi skräddarsyr lösningar unikt för dina behov och guidar dig rätt i djungeln av finesser och tillval så att du får ut maximalt av dina nya fönster.

En långsiktig investering

Ett fönster har i regel en livslängd på upp till 40 år, men det har hänt mycket i utvecklingen på senare år både vad gäller både funktion och utseende. På dagens marknad finns fönster av alla dess storlekar, energiglas som sänker uppvärmningskostnaderna, olika vädringsfunktioner, säkerhetsglas, ljudisolerande rutor och till och med självrengörande för den som inte uppskattar fönsterputsning som fritidssyssla. Var omsorgsfull i ditt val för det handlar om så mycket mer än bara fönster och valet du gör påverkar inte bara ditt hem exteriört utan även din inomhusmiljö och ekonomi.

Med rätt fönster i din fastighet:

  • Ger du ditt hem ett rejält ansiktslyft som stärker både värde och intryck.
  • Blir inomhusklimatet bättre och behagligare.
  • Sänker du dina nuvarande energikostnader avsevärt.
  • Minimerar du riskerna för fukt och mögelskador som kondens och otäta fönster annars kan bidra till.

Rätt fönster för dig och din fastighet

Marknaden bjuder på mängder av valmöjligheter och när du anlitar oss på Salma Bygg kan du välja helt efter dina egna visioner utan att begränsas av tidigare design och fönsterstorlekar. Vi erbjuder anpassningsbara lösningar med finesser som ger dig det där lilla extra och har all kompetens och utbildning som krävs för arbetet. Förutom själva fönsterbytet ersätter vi också gamla lister och foder, byter ut gamla fönsterbrädor och renoverar och målar om där det behövs för att fullända jobbet.

Fundera på vilka funktioner du behöver, vilken typ av fönster som skulle passa bäst in i ditt hem och hör sedan av dig till oss på Salma Bygg. Efter att ha lyssnat till dina önskemål och behov tar vi fram alternativ som stämmer överens med kraven och monterar dem snabbt och säkert enligt rådande normer och krav.

Salma Bygg – Din trygga byggare i Ekerö

Här på Salma Bygg arbetar yrkesskickliga hantverkare med erfarenhet från allt ifrån mindre projekt till större renoveringar och ombyggnationer åt likväl privatpersoner som företag. Oavsett uppdrag arbetar vi oavkortat med mål att leverera marknadens bästa kvalitet och det där lilla extra för var och en. Vi väljer material och konstruktion med stor omsorg för din säkerhet och lämnar aldrig ett jobb innan vi känner oss helt trygga i att du som kund är nöjd och fått det du förväntat dig.

Känner du dig osäker på dina fönsters egenskaper eller vet du att dess livslängd börjar gå mot sitt slut? Kontakta oss och låt oss göra en bedömning och ansvara för ditt fönsterbyte från början till slut.

Under frågor och svar hittar du mer information om oss och våra arbetsprocesser liksom en sammanställning av de vanligaste frågorna från våra kunder. www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!