Fönsterbyte i Danderyd

Det finns många goda anledningar till ett fönsterbyte och oavsett varför just du kontaktar oss kommer vi se till så att ditt boende blir både behagligare, säkrare och mer energieffektivt. Vi kan hjälpa dig hela vägen från måttagning till installation av marknadens bästa produkter. Låt oss ta del av dina visioner redan tidigt i planeringsstadiet så hjälper vi dig med att välja rätt produkter och sedan ser vi till så att montering och färdigställande åtgärder löper tryggt och smärtfritt.

Ett fönsterbyte med många fördelar

Lägre uppvärmningskostnader, ett bättre inomhusklimat, mindre drag längs golven, effektivare ljudisolering, UV-skydd och ett rejält ansiktslyft för hemmet som helhet. Förväntningarna inför ett fönsterbyte varierar från en kund till en annan, men oavsett vad man prioriterar så följer även resterande fördelar med på köpet när man installerar nya fönster. Ytterligare en viktig aspekt är säkerheten som ökar då nya fönster försvårar inbrottstjuvarnas försök till att komma in.

De fönster vi erbjuder dig i Danderyd kommer från leverantörer som prioriterar kvalitet precis lika mycket som vi gör. Genom omsorgsfull tillverkning formar de fönster i linje med varje kunds unika önskemål så att du slipper begränsas av tidigare fönsters mått eller modeller. Givetvis är de anpassade för att tåla vårt svenska klimat, isolerar effektivt mot både kyla och buller och möjliga att få helt i den storlek och form du vill ha.

Från projektering till installation

När du anlitar oss för ditt fönsterbyte kan du förvänta dig hjälp med allt från projektering till installation av både snygga och funktionella fönster. Vi vägleder dig genom marknaden och hjälper dig välja rätt sorts fönster, ser till så att din beställning når fram till vår leverantör och kontrollerar varorna noga för att se så att allt stämmer. Därefter installerar våra montörer dina nya fönster och givetvis byter vi samtidigt ut foder, gamla brädor, lister och isolering för att lämna jobbet komplett.

Kunskap, erfarenhet och noggrann planering borgar för ett väl genomfört arbete, men det är kommunikationen som är nyckeln till ert fulla förtroende. Därför skapar vi en dold Facebook-grupp specifikt för ditt projekt där du och alla andra inblandade parter har nära till en naturlig dialog. Dagligen kommer vi också publicera nya bilder från arbetet så att du vart du än befinner dig kan följa med och se dina nya fönster ta plats.

Din byggare i Danderyd

Oavsett uppdrag och uppdragsgivare värnar vi om våra kunders nöjdhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet vid alla jobb. Vi väljer material och konstruktion med noggrannhet och går aldrig hem utan att vi tillsammans genomgått en ordentlig slutbesiktning.

Är du i Danderyd redo att lyfta ditt hem med nya fönster så följer vi dig gärna på resan. Har du frågor eller funderingar kring oss, hur vi jobbar, hur ett hembesök går till eller hur en offert ser ut m.m. så ber vi dig kika in under frågor och svar. Där har vi sammanställt de allra vanligaste frågeställningarna från våra kunder och annan information som kan vara till ditt intresse. www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!