Fönsterbyte Ekerö

Gamla fönster är inte bara tråkiga utan kan också vara riktiga energibovar vilket gör ditt fönsterbyte till en viktig investering för både hem och tillvaro. Med nya fönster stärker du fastighetens yttre intryck samtidigt som även inomhusklimatet förbättras och du får mer pengar över vid månadens slut.

Har du funderingar på ett fönsterbyte så kontakta oss på Salma Bygg och låt våra kunniga hantverkare hjälpa dig och se till så att du får rätt fönster för ditt behov. Vi lägger stor vikt vid val av både material och konstruktion och följer givetvis rådande normer och regler för hög kvalitet och din trygghet. Boka in ett hembesök redan idag så diskuterar vi fram den bästa lösningen utifrån ditt hems förutsättningar.

Att välja rätt fönster

Det finns mängder av modeller och alternativ att välja mellan ute på marknaden idag och alla skiljer sig ifrån varann både till sin design och funktion. Först och främst bör man välja fönster som samspelar med husets ursprungliga arkitektur och karaktär och därefter kan man gå vidare till dess tekniska faktorer.

De fönster som som säljs idag har lång livslängd och kommer förmodligen sitta där de sitter många år in i framtiden. Var därför noga i ditt val och betrakta alla faktorer omsorgsfullt så att du säkert väljer de mest optimala – sen kan du låta oss sköta resten. Vi ser till så att de monteras på ett fackmannamässigt sätt utan risk för kallras eller försämrad prestanda. Givetvis byter vi även foder, lister och gamla brädor liksom målar om och renoverar där det behövs för att färdigställa arbetet. Samtliga hantverkare är adekvat utbildade och certifierade och vi arbetar alla hårt för att kunna leverera samma kvalitet och service vid samtliga uppdrag.

Energieffektiva fönster för hem och plånbok

Av ett hems totala värmeförlust brukar i regel fönstren stå för omkring 35% av bortfallet, men med energieffektiva fönster och ny isolering kan du minska förlusten och få ett behagligare inomhusklimat.

Många som vänder sig till oss för hjälp med sitt fönsterbyte har förhoppningar på att kunna sänka sina uppvärmningskostnader och spara in på energi. Samtliga av de fönster vi erbjuder har låga U-värden så att du kan sänka värmen inomhus och ändå behålla samma sköna komfort och temperatur. Dessutom är vi alltid noga med att se till helheten och väljer både konstruktion och produkt med omsorg för maximal effekt.

Salma Bygg – Din trygga byggare i Ekerö

Vi är ett mångsidigt byggföretag som hjälper både privatpersoner och företag med allt ifrån större renoveringar till mindre projekt. Med hantverkarstolthet och ansvarskänsla för alla jobb vi gör strävar vi alltid efter att leverera hög kvalitet och att kunden ska känna sig trygg under projektets gång. Vänta inte för länge, utan kontakta oss. För att få veta mer om oss och vårt arbete kan du kika in under frågor och svar där vi sammanställt alla våra kunders vanligaste frågor och nyttig information för dig att ta del av. www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!