Fönsterbyte Hägersten

Gamla och slitna fönster försämrar inte enbart ditt hem exteriört utan kan därtill också vara rena energibovar. Med nya fönster får ditt hem ett rejält ansiktslyft samtidigt som ditt inomhusklimat oavkortat förbättras liksom du kan sänka dina nuvarande uppvärmningskostnader.

Ett fönsterbyte är en viktig investering för både hem och tillvaro. Hör av dig till oss så levererar vi dig en skräddarsydd lösning utifrån dina behov och ser till så att dina nya fönster installeras fackmannamässigt.

Från planering till slutbesiktning

Idag finns det mängder av valmöjligheter för dig som ska byta fönster och vill du vara säker på att välja rätt bör du vara oerhört omsorgsfull i ditt val. Beslutet kommer inte bara att påverka din fastighet rent exteriört utan också ha effekt på din inomhusmiljö och påverka föreliggande energikostnader.

Börja med att fundera på hur du vill att dina fönster ska se ut och om det är någon viss design, stil eller modell som du känner lite extra för. Hur stora vill du att dina fönster ska vara? Finns det någon speciell form som lockar lite extra? Vilken färg skulle passa bäst ihop med husets övriga karaktär? När du valt utseende kan du gå vidare till dess tekniska detaljer och givetvis hjälper vi dig gärna med att plocka fram de bästa alternativen utifrån behov och bostadens förutsättningar.

Oavsett vad du väljer för fönster eller hur dina krav ser ut så kommer vi på Salma Bygg motsvara dina förväntningar utan att begränsas av tidigare fönsterdesign och mått. Vi kan även erbjuda en rad olika tillval med allt ifrån inbyggda lameller och gardiner till säkerhetsglas, ljudisolerade rutor etc.

Ett komplett fönsterbyte

De flesta som vänder sig till oss med en förfrågan om ett fönsterbyte vill sänka sina nuvarande uppvärmningskostnader och spara in på energi i större omfattning än vad de gör idag. I regel så står fönstren för omkring 35% av ett hems värmebortfall men med våra fönster som alla har låga U-värden kommer den siffran minskas avsevärt. Vi förstår också hur viktig helheten är för maximala resultat och lägger alltid stor vikt vid själva monteringen, valet av material och konstruktion. Vi byter lister och gammalt foder, ersätter gamla brädor, målar om och renoverar där det behövs för att färdigställa arbetet och ge dig ett fulländat resultat.

Salma Bygg – Ditt trygga val i Hägersten

Salma Bygg är ett mångsidigt byggföretag som under flera år hjälpt både privatpersoner och företag med allt ifrån de minsta projekten till större renoveringar och ombyggnationer. Oavsett uppdrag strävar vi alltid mot att leverera marknadens bästa kvalitet och det där lilla extra som sätter pricken över i:et.

Behöver du i Hägersten se över dina fönster eller hjälp med att välja rätt för ditt hem? Tveka inte utan kontakta oss så tar vi ansvar för ditt fönsterbyte. För svar på frågor kan du kika in under frågor och svar där vi sammanställt våra kunders absolut vanligaste frågor och matnyttig information.

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!