Fönsterbyte i Huddinge

Gamla fönster kan inte bara se tråkiga ut utan därtill också utsätta hemmet för risker liksom bidra till högre uppvärmningskostnader och ett sämre inomhusklimat.

Känner du dig osäker på dina nuvarande fönsters egenskaper eller vet du med dig att dess livslängd börjar gå mot sitt slut? Vänta då inte för länge utan kontakta oss för en besiktning och ett fönsterbyte. Vi har rätt kunskap och kapacitet för ett kvalitativt resultat och hjälper dig mer än gärna med att välja rätt produkter på marknaden.

Rätt fönster för din fastighet

Även om ett fönsters livslängd idag är beräknad till uppemot 40 år så kan ett fönsterbyte vara lönsamt redan tidigare än så. Det har utvecklats mängder av nya produkter och finesser under de senaste åren och både funktion liksom design har förbättrats på många plan. Var noggrann och omsorgsfull i ditt val och behöver du hjälp finns vi till ditt förfogande.

Börja med att fundera på hur du vill att dina fönster ska se ut. Det är viktigt att de harmoniserar och samspelar med fastighetens arkitektur, men också placering och storlek är betydande. När du valt storlek, färg, form och karaktär kan du börja studera marknadens alla tekniska möjligheter för att ge dina fönster det där lilla extra. Vi kan exempelvis erbjuda ljudisolerade rutor, säkerhetsglas, 3-punktsfönster, självrengörande och tillägg i form av inbyggda lameller och gardiner m.m.

Fönsterbyte – En långsiktig investering

De flesta som kommer till oss för ett fönsterbyte vill sänka sina nuvarande värmekostnader och vi har både kapacitet och kunskap att ta på oss ansvaret. De fönster vi erbjuder har alla låga U-värden så att du kan sänka värmen inne och ändå behålla precis samma temperatur och sköna komfort. Vi är också medvetna om hur viktigt det är att betrakta helheten vid ett fönsterbyte och väljer därför både produkt, montering och konstruktion med största omsorg.

Oavsett vilka fönster du önskar så kan vi motsvara dina förväntningar utan att begränsas av tidigare fönsterstorlekar, modeller etc. För din totala upplevelse genomför vi givetvis även allt som krävs runtomkring så som foder- och listbyte, byter ut dåliga brädor och kittar om. Inga jobb lämnas innan hemmet känns komplett och vi försäkrat oss om att du som kund är helt nöjd med resultatet och vad vi tillsammans åstadkommit.

Vi byter fönster i Huddinge

  • Ett snyggare yttre
  • Ett värdelyft
  • Behagligare inomhusklimat
  • Sänkta energikostnader
  • Ett starkare skydd mot fukt och skador

Listan över ett fönsterbytes alla fördelar kan göras lång och oavsett varför just du i Huddinge vill ha vår hjälp så kommer vi se till så att du får ut maximalt av dina nya fönster.

Kika gärna in under frågor och svar för att ta del av de vanligaste frågorna från tidigare kunder liksom annan information som kan vara till din nytta. www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!