Fönsterbyte i Nacka

Gamla och slitna fönster försämrar inte bara ditt hems exteriör utan kan också påverka både inomhusklimat och din ekonomi negativt. Genom att installera nya kommer ditt hem få sig ett rejält ansiktslyft samtidigt som också energikostnaderna minskar till följd av en förbättrad isolering.

Ett fönsterbyte bör betraktas som en värdefull investering för likväl hem som levnadsstandard och vi på Salma Bygg har både produkter och kompetens att hjälpa dig. Med mångårig erfarenhet och skräddarsydda lösningar rår vi om hela projektet och ser till så att också du i Nacka får ta del av alla värdefulla fördelar som ett fönsterbyte medför.

Fullservice för dina fönster

För att göra ditt fönsterbyte så enkelt och smidigt som möjligt erbjuder vi dig i Nacka fullservice där vi tar ansvar för hela processen, från planering till installation. Vi hjälper dig med att välja fönster, skickar iväg beställningen till våra leverantörer och kontrollerar sedan så att leveransen stämmer överens med det vi efterfrågade. Därefter installerar vi dina nya fönster enligt alla riktlinjer och krav för att du ska få exakt det du förväntat dig. Givetvis lämnar vi inte innan vi städat efter oss och överblivet material och annat skräp tar vi med oss till närmsta återvinningscentral.

När du väljer att anlita oss för ditt fönsterbyte i Nacka kan du förvänta dig hjälp från kunniga yrkesspecialister som arbetar hårt enligt dina unika önskemål. Vi låter oss aldrig begränsas av udda storlekar eller önskemål av unika inglasningar. Våra fönster skräddarsys efter dina förväntningar, anpassas för att passa in i vårt nordiska klimat och har alla högt U-värde för att isolera mot både ljud och kyla.

Tryggt och snyggt

För att alla kunder ska kunna känna sig fullt trygga med oss i deras hem så arbetar vi både transparent och lyhört till dina önskemål. Du kommer när som helst kunna kontakta oss för svar på frågor rörande installationen och vi skapar också en hemlig Facebook-grupp där du kan följa med i arbetet. Syftet med gruppen är att skapa en enkel kommunikation mellan oss och leverantörer så att du får vara en del av besluten och möjlighet att skriva ner eventuella funderingar eller tilläggsbeställningar. Vi lägger dessutom upp bilder dagligen så att du kan se vad som görs vart du än befinner dig.

Salma Bygg – För ditt fönsterbyte i Nacka

På Salma Bygg arbetar erfarna yrkeskunniga hantverkare, specialister på att lösa problem och forma unika lösningar som gör våra kunder nöjda. Bra priser, bra leverantörer, adekvata utbildningar och hög kvalitet är en självklarhet oavsett jobbet vi utför. Efter flera år i branschen är det ytterst få uppdrag som känns främmande och inga uppdrag är någonsin för stora eller för små.

När du är redo för ett fönsterbyte så kontaktar du oss så ser vi till så att arbetet löper smidigt och effektivt med ett slutresultatet exakt som det du förväntat. Har du frågor eller funderingar kan du läsa mer om oss och våra arbetsprocesser under www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!