Fönsterbyte i Södermalm

Fönsterbyte – En långsiktig investering

Det finns flera olika anledningar till varför man väljer att investera i ett fönsterbyte. Somliga gör det för att kvaliteten blivit avsevärt sämre, några för att de gamla inte håller inne värmen medan andra byter sina för att de önskar sig en helt annan stil på sin fastighet. Oavsett vilken orsaken är så kommer man dock kunna njuta av samma fördelar som ett fönsterbyte medför, både ekonomiskt, estetiskt och rent komfortabelt.

Känner du dig osäker på dina nuvarande fönsters skick, eller vill du ha vår hjälp för att välja rätt produkter? Tveka inte utan kontakta oss redan idag och låt oss genomföra en besiktning för att kartlägga förutsättningarna och hitta rätt lösning för din bostad på Södermalm.

Lägre kostnader och ett behagligare inomhusklimat

De flesta som hör av sig till oss vill genomföra ett fönsterbyte för att på så vis kunna sänka sina nuvarande värmekostnader och vi har både kunskap och kapacitet för uppdraget. Våra fönster har alla låga U-värden vilket innebär att du kommer kunna sänka värmen inomhus och ändå behålla samma temperatur du hade innan installationen. Vi vet också hur viktigt det är att ta hänsyn till helheten varpå vi alltid väljer produkter, konstruktion och montering med största omsorg.

Oavsett vad det är för typ av fönster du vill ha installerade så kommer våra kunniga montörer lösa uppgiften och ge dig ett resultat som motsvarar dina förväntningar. För en fulländad upplevelse genomför vi givetvis också de insatser som blir behövliga i samband med fönsterbytet för att lämna arbetet komplett. Vi kittar om, byter ut gamla lister mot nya, sätter nytt foder och ersätter gamla brädor som blivit dåliga.

God kommunikation och fullservice

När vi vet vad som ska göras lägger vi fram en tidsplan med start- och slutdatum. För att du och din familj ska slippa bo på en byggarbets längre än vad som är nödvändigt gör vi sedan vårt yttersta för att hela processen ska löpa så smärtfritt och snabbt som möjligt. Du kan också räkna med att vi håller rent efter oss och packar ihop vid arbetsdagens slut samt tar med oss skräp och gammalt material till närmsta återvinningsstation.

Sluten Facebook-grupp för effektiv kommunikation

Vi vill ge våra kunder full insyn i arbetet och goda möjligheter till kommunikation och diskussion. Därför skapar vi en sluten Facebook-grupp och bjuder in alla inblandade parter. Här kan vi alla skriva ned våra funderingar och diskutera tilläggsbeställningar liksom annat som rör monteringen. Därtill kommer vi också dagligen publicera bilder från renoveringen så att du kan följa med under processen och se hur dina fönster kommer på plats.

Vi utför fönsterbyte på Södermalm

Salma Bygg är ett mångsidigt byggföretag som dagligen hjälper privata kunder liksom företag med att förverkliga deras idéer och drömmar. Vi kan hjälpa dig på Södermalm med allt ifrån totalrenoveringar och nybyggen till mindre projekt och följer alltid nödvändiga riktlinjer och regler för att säkert och kvalitativt slutresultat. Samtliga hantverkare är specialister på det de gör och alla strävar vi tillsammans efter att oavsett uppdrag leverera högsta kvalitet och att du som kund ska känna trygghet under hela processen. Vi lämnar inget jobb innan allt är klart och vi försäkrat oss om att du är fullt nöjd.

Redo för att ge ditt hem ett rejält lyft?? Hör av dig till oss så ser vi till så att ditt fönsterbyte blir verkligt. För mer information om oss, hur en offert ser ut, hur ett hembesök går till och hur vi arbetar m.m. kan du klicka här; www.salmabygg.se/fragor-svar/ Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna och information som kan vara till din nytta.

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om dina fönster,
vi ser fram emot att hjälpa dig!