Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering i Botkyrka

Ge ditt kök nytt liv igen

Går du i tankar om en köksrenovering? Det finns många sätt att förnya sitt kök. Du kan byta ut bänkskivor, köksluckor och vitvaror. En köksö kan skapa en smartare planering av din yta i köket. Med en total köksrenovering skapar du en helt ny tillvaro i ditt hem. Oavsett vad dina önskemål är så kan vi på Salma Bygg hjälpa dig med din köksrenovering. Om du vill sälja ditt hem i framtiden så ökar en köksrenovering också värdet på din bostad. Därför är det en god investering även inför framtiden. Med stor yrkeskompetens hjälper vi dig att renovera ditt kök.

Kvalité och sakkunnighet

Vi har arbetat länge inom bygg, ström och måleri. Tack vare lång erfarenhet är vi yrkesspecialister inom byggbranschen. Därför kan vi hjälpa dig med alla delar av din köksrenovering. Vare sig det gäller rivning och montering av kök, förflyttning av ventilation eller att måla dina skåp och luckor. Vi kan riva, bortforsla och montera ditt kök från valfri leverantör. Vi på Salma Bygg kan hjälpa till med allt från start till slut med din köksrenovering. Därför vet du att du är i trygga händer. Vi sköter hela projektet enligt tidsplan och arbetar efter dina behov och önskemål. Vårt mål är att du ska bli nöjd och trivas i ditt nya kök.

Tidsplanering och effektivitet

Det spelar ingen roll vilket stadie som din köksrenovering är i. Oavsett om du fortfarande är i idéstadiet eller om du har flera ritningar klara hjälper vi dig vidare. Ibland kan det vara svårt att visualisera en sådan stor förvandling av sitt kök. Det är bra att välja färger och material som både passar ihop och är av hög kvalité. Hållbart material är viktigt så du kan njuta av ditt nya kök i många år framöver. Det finns många köksleverantörer på marknaden och vi har stor kunskap gällande olika slags kök. Så fort du har beställt ditt kök och leveransen har kommit från din leverantör så sköter vi monteringen. Vi har samarbetat med många välkända leverantörer, bland annat Puustelli, Marbodal och IKEA. Vi följer alltid tidsplanen så alla delar av projektet utförs så tidseffektivt som möjligt.

Fullservice för dig i Botkyrka

Vi på Salma bygg ser gärna att du kontaktar oss med ritningar eller bilder på ditt nuvarande kök för att se hur vi kan gå vidare med projektet. Vi erbjuder även hembesök i Botkyrka om du ska göra en större köksrenovering. Vid större projekt underlättar det om vi träffas från början och kan diskutera hur vi lättast utför en total köksrenovering. Om du har frågor eller funderingar kring ditt kök så hjälper vi gärna till. Vi har stor kompetens och erfarenhet av alla moment i en köksrenovering. Tveka inte, hör av dig till oss på Salma Bygg!

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!

Omdömen från kunder