Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksmontering och Köksrenovering Bromma

Många drömmer om att bygga om hemmets kök, men en köksrenovering är omfattande och det är många viktiga beslut och faktorer att fundera runt innan man är redo att sätta igång.

När du i Bromma anlitar oss på Salma Bygg kommer du få det kök du alltid drömt om, måttanpassat och designat helt efter dina förutsättningar och behov. Låt oss höra om dina visioner och drömmar så ser vi till så att de snart blir verklighet. Snabbt, smidigt och säkert precis så som vi själva hade velat ha det.

Design och köksleverantör

Ett nyrenoverat kök lyfter hela tillvaron, men det kan vara svårt att komma igång med alla val och beslut som först måste fattas. Ta in oss redan till den grundläggande planeringen så kommer vi hem till dig och kontrollerar förutsättningarna som påverkar dina möjligheter och ger dig tips och råd som underlättar. Vi ser inga hinder eller problem och elektriska installationer, vattenledningar och ventilation som annars många gånger kan upplevas som begränsande blir inga problem med rätt kompetens och kapacitet.

De allra flesta kunder som hör av sig till oss har redan en klar vision över hur de vill att slutresultatet ska se ut, men vid minsta osäkerhet finns vi behjälpliga. Genom kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig välja alltifrån luckor och knoppar till möbler och gardiner och sammanställer allt för beställning och ansvarar givetvis helt för deras montering.

Full service inom köksrenovering

När vi är överens om vad som ska utföras så sätter vi ett start- och slutdatum och givetvis gör vi vårt yttersta för att ni ska slippa leva på en byggarbetsplats längre än nödvändigt. Vi vill göra processen så smärtfri och smidig som möjligt för samtliga kunder och håller oss därtill också flexibla för att ändra i planerna om hjärtat plötsligt skulle säga annorlunda. Vi löser även mindre detaljer som inte funnits med i den ursprungliga planeringen så att du slipper lösgöra tid i vardagen för att ta dig personligen till en bygghandel.

Kommunikation som underlättar och betryggar

För att vi värnar om närheten till dig som kund skapar vi en hemlig Facebook-grupp där du, beställare liksom andra berörda parter deltar. Här kan du dela med dig av dina funderingar rörande projektet, tilläggsbeställningar och diskutera lösningar och annat som gäller monteringen. För att ge dig full insyn lägger vi därtill också dagligen in bilder från renoveringen så att du kan följa med i arbetet och se ditt framtida kök ta form vart du än befinner dig.

Kvalitativa köksrenoveringar i Bromma

Hos oss på Salma Bygg arbetar bara behöriga och yrkesskickliga hantverkare som vet precis vad som krävs för att uppnå alla kunders önskemål. Vi vet vad som är avgörande för både funktion och design och ser alltid till så att du som kund får det där lilla extra.

www.salmabygg.se/fragor-svar/ Under frågor och svar kan du läsa mer om hur byggprocessen går till, hur det fungerar med hembesök, om våra offerter och få svar på de absolut vanligaste frågorna.

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!