Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering i Danderyd

Ett kök designat och byggt unikt efter eget tycke, smak och vardagsrutiner. Drömmen om ett nytt kök är stor hos många, men en köksrenovering är omfattande och det är många beslut och faktorer att betrakta vilket kan göra det svårt att komma igång.

Här på Salma Bygg jobbar yrkesskickliga hantverkare med rätt utbildning och erfarenhet för arbetet. Vi vet vad som krävs vid både funktion och design och är specialister på att komma med lösningar och förslag som fulländar din köksrenovering. Låt oss ta del av dina visioner redan tidigt i planeringsstadiet så hjälper vi dig med att välja rätt och sedan ser vi till så att renovering liksom montering löper helt tryggt och smärtfritt.

Från planering till färdigt kök

För att vi ska kunna utföra vårt arbete riktigt bra och ge dig ett resultat så likt dina visioner som möjligt är det viktigt att vår utgångspunkt är tydlig och att vi har en stabil planering att arbeta vidare från. Under ett hembesök börjar vi med att diskutera de olika valmöjligheterna och mäter liksom kontrollerar ventilation, VVS och andra fasta installationer som kan påverka. Innan vi sätter igång lämnar vi givetvis också över en offert på arbetet inkluderandes samtliga priser så att du är säker på vad du betalar för och att vi håller oss inom budgetramarna.

När du anlitar oss för din köksrenovering kommer du få ett måttanpassat och väldesignat kök av hög kvalitet till svar och inget jobb betraktas någonsin som klart innan vi vet att du är 100% nöjd. Skulle du sedan ändra dig angående detaljer och material under arbetets gång är vi givetvis flexibla och tar hänsyn till önskemålen även om de inte står med i den ursprungliga planeringen.

Kommunikation och service

Oavsett uppdrag och uppdragsgivare värnar vi om våra kunders nöjdhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet vid alla jobb. Vi väljer material och konstruktion med noggrannhet och går aldrig hem utan att vi tillsammans genomgått en ordentlig slutbesiktning. Vi vet också att kommunikation är nyckeln till er fulla trygghet och startar därför en dold Facebook-grupp specifikt för ditt projekt där du och alla andra inblandade parter har nära till en naturlig dialog. Dagligen kommer vi också publicera nya bilder från arbetet så att du vart du än befinner dig kan följa med och se ditt nya kök växa fram.

Din byggare i Danderyd

Salma Bygg är ett mångsidigt byggföretag som dagligen hjälper både privata kunder och företag med att förverkliga deras byggdrömmar. Vi har kompetens och kapacitet att ta oss an det mesta – från större renoveringar och nybyggnationer till mindre projekt och gör det alltid med samma ansvarstagande och hantverkarstolthet.

Är du i Danderyd redo att sätta igång med din köksrenovering så följer vi dig gärna på resan. Har du frågor eller funderingar kring oss, hur vi jobbar, hur ett hembesök går till eller hur en offert ser ut m.m. så ber vi dig kika under frågor och svar. Där har vi sammanställt de allra vanligaste frågeställningarna från våra kunder och annan information som kan vara till ditt intresse. www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!