Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering på Djursholm

Förverkliga ditt drömkök

Vill du ha hjälp med din köksrenovering? Då kan vi på Salma Bygg hjälpa dig! Det kan finnas många anledningar till att vilja renovera sitt kök. Ditt kök kan vara gammalt, slitet eller helt enkelt vara i behov av att förnyas. Vi på Samla Bygg värdesätter god kvalité och hållbara material. Oavsett vad du behöver hjälp med, om du vill göra en omfattande renovering eller byte av köksinredningen så kan vi på Salma Bygg hjälpa dig att förverkliga ditt drömkök.

Estetik och designval

Nya köksluckor, bänkskivor och skåp kan göra anmärkningsvärda skillnader och få ditt kök att se ut som nytt igen. Stilmässigt finns det många olika vägar att gå. Oavsett om du letar efter en klassisk, modern eller en mer lantlig stil så kan vi hjälpa dig att välja rätt material till din köksrenovering. Vi arbetar grundligt och produktivt med din köksrenovering oavsett hur stort eller litet projektet är. Vi på Salma Bygg har stor kunskap inom både estetik och material. Därför kan vi hjälpa dig att skapa ett kök som passar just dina behov. Vi erbjuder konsultation gällande utformningen och designval. Vi har samarbetat med flera välkända leverantörer genom åren med köksmodeller från IKEA, Marbodal och Puustelli med flera.

Bred kompetens och kunnighet

Som företag har vi en bred yrkeskompetens. Vi arbetar med allt från bygge och ström till måleri. Därför kan vi ta hand om alla delar av din köksrenovering. Som yrkesspecialister sköter vi arbetet noga och tidseffektivt. Vi anpassar även planeringen efter dina behov. Det viktigaste är att du som kund blir så nöjd som möjligt. Vi på Salma Bygg arbetar med omsorg för att du ska få hög kvalité på ditt nya kök. Under din köksrenovering arbetar vi med moderna maskiner och utrustning. Vi följer alla riktlinjer och regler vilket gör att vi arbetar med fokus på säkerhet för alla parter.

Vi finns nära dig i Djursholm

Oavsett om du är en privatperson, eller en företagare som vill renovera i företagslokaler, så kan vi hjälpa dig. Om du planerar en större köksrenovering och bor i Djursholm så kan du kontakta oss för ett hembesök. Vår vision är att skapa ett kök med karaktär och stil helt utefter dina önskemål. Om du planerar en mindre renovering kan du skicka in bilder och ritningar så gör vi en tidsbedömning. Ingen köksrenovering är för stor eller liten för oss. Tveka inte, hör av dig till oss på Salma Bygg så kan vi planera din köksrenovering tillsammans!

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!

Omdömen från kunder