Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksmontering och köksrenovering Ekerö

En köksrenovering ökar värdet på ditt hem och ger hela tillvaron en lyft, men det är många detaljer att ta hänsyn till vilket kan göra det svårt att komma igång. Ta med oss i projektet redan i planeringsstadiet så hjälper vi dig forma ditt drömkök.

 Vi kommer hem till dig och mäter, kontrollerar rör, ventilationer och andra detaljer som kan påverka möjligheterna. Med fullstädning information kan du därefter beställa ditt kök från valfri leverantör och låta oss ta hand om resten. Med full kapacitet och kompetens rår vi om allt från rivning till beställning, leverans och bortforsling av gamla vitvaror.

Vi gör det både enkelt och tryggt för dig på Ekerö.

Design och val av köksleverantör

Renoveringar av kök är omfattande och det är många beslut som ska fattas redan i tidigt stadie innan man kan komma igång. I de flesta fall har kunden en klar vision över hur de vill att slutresultatet ska se ut, men känner du dig minsta osäker finns vi här och hjälper dig välja alltifrån knoppar och luckor till gardiner och möbler. Vi hjälper dig med sammanställningen av din beställning och tar därefter fullt ansvar för monteringen.

Oavsett tillverkare så ser vi till så att arbetet löper smidigt helt enligt satt tidsplan och budget. Vi samarbetar med i princip samtliga av marknadens ledande leverantörer och kök och monterar dagligen kök från likväl Marbodal, IKEA, Puustelli m.fl.

Fullservice inom köksmontering

När vi klargjort vad som ska göras kommer vi tillsammans fram till ett start- och slutdatum. För att du ska slippa bo på en byggarbetsplats längre än nödvändigt gör vi givetvis vårt yttersta för att snabba på processen och göra den så smärtfri som möjligt. Följande är en självklarhet när du anlitar Salma Bygg:

  • Vi tar med oss emballage och förbrukat material till återvinningsstationen vid varje arbetsdags slut och avfall återvinns på rätt sätt.
  • Vi håller rent efter oss både i trapphus och hall.
  • Borrning och betongarbeten sker aldrig tidiga morgnar eller senare på kvällen.
  • Samtliga medarbetare talar flytande svenska eller engelska.
  • Givetvis är vi mån om miljön och väljer färg, medel och material med minimal påverkan på vår natur.

Ditt trygga val av hantverkare på Ekerö

På Salma Bygg arbetar yrkeskunniga och behöriga hantverkare som vet vad som krävs för att uppnå samtliga kunders köksdrömmar. Vi håller oss nära genom god kommunikation och service för att göra processen tryggare och håller oss vidare även flexibla för att kunna anpassa oss om du ändrar dig rörande detaljer under arbetets gång. Vi vill göra det enkelt för dig och värnar om din trygghet och.

Vill du veta mer om oss eller annat rörande våra arbetsprocesser så ta en titt under frågor och svar. www.salmabygg.se/fragor-svar/ Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna samt matnyttig information om hur vi jobbar.

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!