Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering Hägersten

Köksrenovering och köksmontering av Salma Bygg. Med ett nyrenoverat kök kan du ge din tillvaro ett rejält lyft, men många har svårt att komma igång på grund av alla beslut och moment som först ska betraktas. Med tanke på en köksrenoverings omfattning är det viktigt att det blir rätt från början och att alla beslut som ska fattas övervägs med största omsorg.

Har du planer på att rusta upp eller totalrenovera ditt nuvarande kök i Hägersten så följer vi på Salma Bygg dig mer än gärna på vägen. Vi kan vår bransch och hjälper dig med allt ifrån planering och inköp till leverans, montering och val av köksdetaljer. Alltid tryggt, snyggt och prisvärt med kundens personliga önskemål i fokus.

Val av design och köksleverantör

De flesta av våra kunder har redan en klar vision av sitt slutresultat när de kontaktar oss för att få hjälp med själva monteringen, men behöver man hjälp kring beslutsfattande är vi mer än gärna delaktiga.

Efter flera år i branschen och erfarenhet från mängder av köksmonteringar vet vi hur man skapar optimala kök och kan komma med både tips och råd rörande luckor, bänkskivor, knoppar och övrig inredning. Oavsett tillverkare av ditt framtida kök ser vi till så att processen löper smidigt och enligt uppsatt budget liksom tidplan. Vi samarbetar med flera ledande leverantörer och monterar kontinuerligt kök från både IKEA, Marbodal, Puustelli m.fl.

Konsultation och råd inför renoveringen

Vi ser gärna att du tar kontakt med oss redan tidigt i planeringsstadiet så att vi får möjlighet att komma hem till dig för planering och planläggning av de rådande förutsättningarna. Vi mäter, kontrollerar ventilation, rör och andra detaljer som kan påverka dina möjligheter. Med fullständig information och korrekta mått blir valet av leverantör i regel betydligt mycket enklare och du kan beställa ett kök på exakta premisser. Allt därefter hanterat vi – från rivning till inköp, leverans liksom bortforsling av gamla vitvaror och övriga avfall.

Sluten Facebookgrupp för enklare kommunikation mellan inblandade parter

Vi på Salma Bygg vill gärna hålla oss nära våra kunder för att effektivt kunna diskutera renoveringens förlopp och snabbt kunna ge svar på eventuella frågor. I den hemliga Facebook-grupp som vi skapar för dig och alla inblandade parter kan vi alla skriva ner funderingar, diskutera tilläggsbeställningar eller övrigt som rör din köksrenovering. Dessutom lägger vi kontinuerligt upp bilder från arbetet så att du kan följa med under processens gång och se hur ditt nya kök tar form.

Trygg köksrenovering för dig i Hägersten

När vi vet precis vad som ska göras kommer vi tillsammans fram till ett start- och slutdatum. För att du sedan inte ska behöva bo på en byggarbetsplats längre än vad som är nödvändigt arbetar vi oss både snabbt och metodiskt genom momenten utan att någonsin låta kvaliteten lida. Självklart är vi även flexibla om du skulle ändra dig rörande material och detaljer under arbetets gång och tar även hänsyn till faktorer som inte fanns med i den ursprungliga planeringen.

www.salmabygg.se/fragor-svar/ Här finner du mer information om våra arbetsprocesser liksom en sammanställning av alla de vanligaste frågorna från tidigare kunder.

Välkommen att kontakta oss med din köksidé. Vi bygger kök för alla tillfällen.

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!