Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering Huddinge

Köksrenovering och köksmontering – tänk dig ett kök designat och byggt helt efter din smak och dina behov. Ett nyrenoverat kök höjer standarden på hemmet och ger hela tillvaron ett lyft, men det är många beslut och moment som ska betraktas vilket ofta gör det svårt att komma till skott.

Låt oss på Salma Bygg bli en del av din köksrenovering så hjälper vi dig med allt ifrån den inledande planeringen till rivning, beställning, leverans, montering och sammanställning. Vi garanterar dig en både trygg och smidig köksrenovering helt enligt budget och tidsplan. Vi förverkligar köksdrömmar och är redo för att hjälpa också dig i Huddinge.

Design, val av köksleverantör och konsultation

När du kontaktar oss redan i planeringsstadiet bokar vi in ett hembesök där vi tillsammans kan se över alla valmöjligheter och de befintliga förutsättningarna. Vi mäter, kontrollerar ventilation och rör liksom fasta installationer m.m. för att komma fram till hur vi kan förverkliga dina visioner. Med mått och fullständig informationen kan du sedan gå vidare och beställa ett kök unikt efter dina premisser – resten löser vi. Oavsett tillverkare ser vi till så att arbetet löper smidigt och givetvis är vi flexibla och lyhörda för att kunna ändra detaljer eller annat som inte längre känns helt rätt under processens gång.

Från konsultation till färdigt kök

För att kunna göra ett så bra jobb som möjligt lägger vi stor vikt vid själva planeringen och att se till så att vi alla är fullt överens om vad som ska göras. Vi börjar med att definiera uppdraget vid ett hembesök och stämmer av en ungefärlig prisbild. Innan vi sedan sätter igång räcker vi över en offert inkluderandes alla kostnader för arbetet, material, transporter och sortering/återvinning så att du har full koll på din budget.

En av våra största styrkor är att hitta på lösningar och lösa problem så att våra kunder får möjlighet att förverkliga precis den vision de sett framför sig. Våra hantverkare är alla yrkesspecialister med rätt utbildning och erfarenhet att utföra arbetet och vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra materialval och konstruktioner. När du anlitar oss för din köksrenovering får du ett kök måttanpassat och designat på dina villkor och inget jobb lämnas någonsin utan att vi försäkrat oss om att du är fullt nöjd.

Vi bygger framtidens kök i Huddinge

När du anlitar oss på Salma bygg för din köksrenovering i Huddinge kan du förvänta dig kvalitet och service genom hela processen. För att ge dig full insyn och kommunikationsmöjligheter skapar vi en hemlig Facebook-grupp för projektet där du, vi och övriga inblandade parter deltar. Här kan vi dela med oss av tankar och information rörande beställningar och monteringen. Vi lägger också upp bilder under daglig basis så att du får full insyn och möjlighet att se ditt kök ta form och steg för steg växa fram.

Under frågor och svar har vi sammanställt de allra vanligaste frågorna som vi får från våra kunder liksom annan nyttig information som du kan dra nytta av. www.salmabygg.se/fragor-svar/

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!