Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering på Lidingö

Ett kök i kvalité 

Har det blivit dags för en köksrenovering? Det finns många alternativ gällande både färg och form. Vi på Salma Bygg tycker att det är viktigt att ditt nya kök blir rätt visuellt och materiellt. För att ditt kök ska ha god hållbarhet och kvalité är det viktigt att välja rätt material. Vi har bred kunskap inom hantverk och bygg men också måleri. Därför kan vi hjälpa dig med din köksrenovering ur många olika aspekter. Vi på Salma Bygg är yrkesspecialister inom köksrenovering och kan hjälpa dig att forma ditt drömkök.

Det här gör vi under en köksrenovering

Om du vill renovera hela ditt kök så kan vi göra ett hembesök hos dig. Då mäter vi din köksyta och planlägger hur vi bäst går tillväga. Vi kontrollerar även dina ventilationer och ledningar. Det är vanligt att vattenledningar och ventilation är fast installerade i kök. Om så är fallet även för dig så kan vi hjälpa till med att omplacera såväl golvbrunn som eluttag om så önskas. Efter besöket kan du enkelt beställa en köksmodell från en leverantör. När allt är bestämt är vi redo att påbörja arbetet med exempelvis rivning, leverans och bortforsling av vitvaror. Vanligtvis blir vi kontaktade av kunder med en klar vision om hur deras köksrenovering ska gå till. Vid annat fall så är vi glada att hjälpa till med att välja interiör, som knoppar och köksluckor. Vi kan montera kök från olika leverantörer. Puustelli, Marbodal och IKEA är bara ett fåtal företag som vi har samarbetat med vid köksrenovering under åren.

Tidsplanering och professionellt utförande

Vi har arbetat med många renoveringar – stora som små. Med lång erfarenhet har vi lärt oss att arbeta både effektivt och noggrant. Vår yrkesvana och våra moderna maskiner gör att vi utför arbetet på ett skickligt och smidigt sätt. Vårt mål är att skapa en så välgjord och effektiv köksrenovering som möjligt. Då blir projektet klart i tid och du kan njuta av ditt nya kök utan att renoveringen fördröjs. Vi beslutar om ett start- och slutdatum tillsammans så vi har möjlighet att planera och lägga upp arbetet på ett sätt som passar alla parter.

Välbyggda kök på Lidingö

Vi på Salma Bygg erbjuder hembesök vid en mer omfattande köksrenovering. På så sätt kan vi mäta och planlägga projektet tillsammans för ett så bra resultat som möjligt. Om det är ett mindre projekt så är du välkommen att skicka in bilder och eventuella planritningar till oss. Då återkommer vi till er med både en tidsplan och prissättning. Vi på Salma Bygg hjälper gärna dig som bor på Lidingö. Hör av dig till oss så kommer vi igång med ditt nya kök! 

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!

Omdömen från kunder