Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering i Saltsjöbaden

Från idé till verklighet

Har du flera idéer på hur du kan förbättra ditt kök? Om du önskar att ditt kök såg annorlunda ut kan det vara dags för en köksrenovering. Det fullkomligt förvandlar ditt kök och det blir som nytt igen. När du gör en köksrenovering har du chansen att skapa ditt drömkök. Designmässigt finns det många vägar att gå, både när det kommer till stil och material. Det finns exempelvis modern, lantlig eller klassisk stil. Vi vet att design och funktion är viktigt, därför hjälper vi dig gärna om du velar mellan olika material eller köksmodeller. Vi på Salma Bygg kan konsultera dig gällande olika material så du hittar det som passar dig bäst. Med oss blir din köksrenovering enkel och effektiv.

Fokus på kvalité

Vi lägger stor vikt vid kvalité och vill att du ska få bästa möjliga resultat. Eftersom vi har bred kunskap inom bygg, ström och måleri är det inga problem om du behöver hjälp med flera moment under din renovering. Våra hantverkare är skickliga yrkesspecialister som har arbetat länge med både renoveringar och byggprojekt. Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt med din köksrenovering och är flexibla under projektet. De allra flesta kunder har redan en tydlig vision för sitt kök och beställer köksmodeller från leverantörer. Vi har samarbetat med flera leverantörer, som IKEA, Marbodal och Puustelli. Om du vill beställa en köksmodell så sköter vi monteringen på ett professionellt sätt.

Smidig kommunikation

Vi skapar en hemlig Facebookgrupp för alla parter där vi kan kommunicera under arbetsprocessen. Du är involverad under hela projektet genom gruppen. Där kan du smidigt kontakta oss om du har några funderingar. Vi skickar även bilder, diskuterar tilläggsbeställlningar och håller dig uppdaterad under projektets gång. Om du är bortrest under arbetet så är det extra viktigt för oss att du inte bara får höra men även se hur din köksrenovering går till. Vi på Salma Bygg är transparenta och vill att resultatet blir precis som du har tänkt dig.

Köksrenovering i Saltsjöbaden

Vill du renovera ditt kök hemma? Eller är du en företagare som vill ha köksrenovering i era lokaler? Vi på Salma bygg kan då hjälpa dig med renoveringen. Under ett hembesök hos dig i Saltsjöbaden kan vi planlägga projektet tillsammans. Då kan vi mäta, kontrollera och se vilka möjligheter som finns att renovera ditt kök. Det är viktigt att det blir precis som du har föreställt dig. Därför arbetar vi noga efter dina önskemål. Kontakta oss på Salma Bygg så kan vi förverkliga dina köksdrömmar!

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!

Omdömen från kunder