Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering Södermalm

Funktionella kök på dina villkor. Köket är ett av de absolut viktigaste rummen i ett hem och drömmen om att få renovera och designa det helt efter eget tycke och smak är stor hos många.

En köksrenovering kan lyfta tillvaron på många plan, men med många val och beslut att fatta kan vägen kännas lång och komplicerad. Kontakta oss på Salma Bygg så hjälper vi dig hela vägen och ser till så att processen blir betydligt mycket smidigare och enklare.

Planering och konsultation

Många har redan en tydlig bild av vad de vill uppnå med sin renovering när de kommer till oss för hjälp med monteringen, men har du fortfarande problem med beslutsfattandet så kan vi givetvis hjälpa dig. Under ett hembesök kontrollerar vi mått och rör, ventilation och övriga detaljer som på något vis kan påverka dina valmöjligheter. När du sedan har rätt mått och fullständig information är det enklare att beställa kök och oavsett tillverkare ser vi till så att arbetet löper både smidigt och tryggt enligt tidsplan och budget. Du står för visionerna och resten hanterar vi. Givetvis håller vi oss lyhörda och flexibla för att kunna ändra i planerna under arbetets gång om den ursprungliga planeringen inte längre känns 100% rätt.

God kommunikation och fullservice

När vi vet vad som ska göras lägger vi fram en tidsplan med start- och slutdatum. För att du och din familj ska slippa bo på en byggarbets längre än vad som är nödvändigt gör vi sedan vårt yttersta för att hela processen ska löpa så smärtfritt och snabbt som möjligt. Du kan också räkna med att vi håller rent efter oss och packar ihop vid arbetsdagens slut liksom undviker borrning m.m. tidigt på morgonen och sena kvällar så att vardagen inte påverkas allt för mycket.

Sluten Facebook-grupp för effektiv kommunikation

Vi vill ge våra kunder full insyn i arbetet och goda möjligheter till kommunikation och diskussion. Därför skapar vi en sluten Facebook-grupp och bjuder in alla inblandade parter. Här kan vi alla skriva ned våra funderingar och diskutera tilläggsbeställningar liksom annat som rör monteringen. Därtill kommer vi också dagligen publicera bilder från renoveringen så att du kan följa med under processen och se hur ditt drömkök successivt tar form.

För en trygg köksrenovering på Södermalm

Salma Bygg är ett mångsidigt byggföretag som dagligen hjälper privata kunder liksom företag med att förverkliga deras idéer och drömmar. Vi kan hjälpa dig på Södermalm med allt ifrån totalrenoveringar och nybyggen till mindre projekt och följer alltid nödvändiga riktlinjer och regler för att säkert och kvalitativt slutresultat. Samtliga hantverkare är specialister på det de gör och alla strävar vi tillsammans efter att oavsett uppdrag leverera högsta kvalitet och att du som kund ska känna trygghet under hela processen. Vi lämnar inget jobb innan allt är klart och vi försäkrat oss om att du är fullt nöjd.

Redo för att ge liv åt dina köksdrömmar? Hör av dig till oss så ser vi till så att din köksrenovering blir verklig.

För mer information om oss, hur en offert ser ut, hur ett hembesök går till och hur vi arbetar m.m. kan du klicka här; www.salmabygg.se/fragor-svar/ Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna och information som kan vara till din nytta.

Läs mer om hur vi arbetar här

Läs mer om vad som förväntas av dig som kund här

För mer information läs mer under frågor och svar

Se filmer på liknande projekt för referenser och inspiration här

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!