Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering i Sollentuna

Förnya ditt kök

Har du tröttnat på ditt uråldriga kök och har en framtidsvision för ditt hem? Då kan en köksrenovering vara rätt för dig. En köksrenovering innebär inte bara ökad livskvalité för dig. Det är också en god investering inför framtiden. Om du en dag bestämmer dig för att sälja din bostad kommer ditt nyrenoverade kök att öka värdet på ditt hem. Vi har en bred kompetens och erfarenhet av renoveringar i hemmet – både stora och små. Oavsett om det är en total köksrenovering eller ett byte av köksluckor och bänkskivor så finns vi på Salma Bygg nära till hands för att hjälpa dig.

Planering och förberedelser

Vi lägger stort vikt vid planläggningen av din köksrenovering. Det underlättar hela projektet för alla parter eftersom vi först kommer överens om en tidsplan, ungefärlig prisbild och rätt tillvägagångssätt. Vi anpassar arbetet så gott vi kan efter dina behov. Eftersom vi förstår att det inte är det roligaste att bo på en aktiv byggarbetsplats så arbetar vi effektivt och professionellt. Vi gör vårt bästa för att exempelvis inte borra under tidiga morgnar och sena kvällar. Det är viktigt för oss att ni inte bara blir nöjda med resultatet utan även vårt arbete under projektets gång. 

Köksmodeller och konsultation

De flesta kunder har en tydlig bild av hur de vill att deras nya kök ska se ut. Många har redan idéer om vilken leverantör och köksmodell som de vill ha. Då ska deras gamla kök rivas ut och bortforslas. Sedan ska den nya köksmodellen monteras in. Andra kunder är inte lika säkra och funderar mellan olika modeller och material. Då finns vi på Salma Bygg här för att hjälpa till. Vi kan erbjuda konsultation gällande både köksmodeller och material. Det är viktigt att hitta rätt material för dina önskemål och behov. Vi kan också hjälpa till med färgval och annan köksinredning, som köksluckor och bänkskivor. Vi samarbetar med flera välkända leverantörer som exempelvis Puustelli, IKEA och Marbodal.

Vi besöker dig i Sollentuna

Om du är bosatt i Sollentuna så kommer vi gärna förbi för mätning och konsultation gällande din köksrenovering. Vi mäter ert nuvarande kök, kontrollerar ventilation och planlägger hur vi bäst utför en köksrenovering hos dig på bästa sätt. Sedan kommer vi överens om tidsplan, prisbild och planläggning. Vi på Salma Bygg finns nära till hands för dig i Sollentuna. Kontakta oss så kommer vi igång med din köksrenovering!

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!

Omdömen från kunder