Köksrenoveringar, designade kök och montering av kök

Köksrenovering på Värmdö

Salma bygg, måleri och ström ger dig din köksdröm

Har du tröttnat på ditt slitna kök och funderar på att renovera det? Kanske har det blivit dags för en köksrenovering. Att renovera sitt kök är ett spännande projekt där du har friheten att välja helt själv hur du vill att ditt hem ska se ut. Det kan vara en totalrenovering eller byte av bänkskivor, hyllor och köksluckor. Att förnya sitt kök skapar en betydligt mer hemtrevlig och familjär miljö. Oavsett vad du vill förbättra eller byta ut så kan vi på Salma Bygg hjälpa dig under din köksrenovering!

Facebookgrupp för flexibel kommunikation

Vi värnar om din tid och arbetar därför professionellt, effektivt och enligt schema. Vi följer tidsplanen och ser till så din köksrenovering blir klar i tid. Det är viktigt för oss att du alltid hålls uppdaterad om hur ditt nya kök tar form. Därför skapar vi en dold Facebookgrupp där alla som är involverade i projektet är med. Om du inte är hemma under din köksrenovering så skickar vi bilder till dig så du vet hur långt vi har kommit i processen. För oss är det viktigt att arbeta tidseffektivt för att allt ska bli färdigt i tid. Rivning, leverans och montering görs därför smidigt med våra hantverkare. Genom god kommunikation kan vi planlägga alla moment så renoveringen sker så smidigt som möjligt. 

Smidig köksmontering

Det är viktigt för oss på Salma Bygg att vi skapar ditt nya kök tillsammans, därför håller vi en öppen dialog om hur din köksrenovering ska gå till. Vi planerar, river, monterar och bortforslar allt material från ditt gamla kök. Om du behöver hjälp med andra moment, som elektricitet eller måleri finns vi också till hjälp. Vi har bred kompetens och kan därför hjälpa dig inom flera områden. Vi på Salma Bygg ser till att varje kund får det där lilla extra och vi fokuserar helhjärtat på arbetet när vi är igång. Det är viktigt för oss att du blir nöjd med din köksrenovering. Vi arbetar noga för att se till att slutresultatet blir precis som du tänkt dig.  

Din hantverkare på Värmdö

Vi är ett mångsidigt företag med både kunskap och kapacitet oavsett vad arbetet är. Vi är professionella och arbetar med samma ansvarstagande och engagemang oavsett projektets storlek. Vi på Salma Bygg vill alltid våra kunders bästa och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Har du några frågor eller vill påbörja din köksrenovering så är du välkommen att kontakta oss! 

Bilder från köksrenoveringar

Det börjar med ett samtal

Ta kontakt med oss så kan vi prata om ditt kök,
vi ser fram emot att hjälpa dig!

Omdömen från kunder