Salma VVS
– Värmesystem och relining

Salma VVS är en del av Salma Bygg som fokuserar på delar som rör värme, ventilation och vatten. Vi är specialister på moderna, effektiva värmesystem, bergvärme och relining.

Var du än befinner dig i processen är vi redo att bistå med vår expertis – från kostnadskalkyl till utförande. Vi säljer några av marknadens bästa produkter och är stolta över att kunna erbjuda kostnadseffektiva lösningar gällande både värme, kyla och relining.

Effektiva värmepumpar

När du väljer värmesystem till din bostad har du många val att välja bland. Lämpligast energikälla beror på saker som husets ålder, placering och befintligt värmesystem. En hög investeringskostnad kan innebära billigare drift men det är inte nödvändigtvis så enkelt.

Moderna värmepumpar kan idag konkurrera med bergvärme som värmekälla sett ur ett ekonomiskt perspektiv.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning från din unika situation.

Relining

Relining har på senare år blivit ett populärt alternativ till stambyte i både stora fastigheter och privatbostäder. Den mest uppenbara fördelen är givetvis kostnaden jämfört med att riva upp väggar och golv för att byta alla rör. Relining är enkelt uttryckt en renovering av avloppsrör som utförs i befintliga rör.

Processen innefattar inspektion, rengöring och applicering av en polymerbeläggning på rörets insida. Beläggningen skapar en korrosionsbeständig yta och härdas för att ge strukturell stabilitet.

Vi hjälper dig med relining i villor såväl som större fastigheter. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Bergvärme

Bergvärme är en hållbar värmelösning som utnyttjar värmen från marken för att värma upp bostäder och byggnader. Genom att använda en värmepump kan energi utvinnas från berggrunden och omvandlas till användbar värmeenergi.

Bergvärme är energieffektivt, miljövänligt och kan bidra till sänkta uppvärmningskostnader på lång sikt.

VVS-arbeten i Stockholm

Oavsett om du är ute efter ett nytt värmesystem till villan eller stugan hjälper vi dig med kostnadsfri konsultation så att du får rätt lösning för just dig. Vi säljer och installerar några av marknadens mest effektiva modeller och kan lova dig god effekt, hög tillförlitlighet och lång livslängd med en garanti på upp till 16 år.

När det kommer till relining så arbetar vi med marknadens bästa lösningar och erfarenheten gör arbetet trygg och tillförlitligt. Precis som i alla våra byggprojekt står Salma VVS för kvalitet, tydlighet och ärlighet.